alles onder één dak.

Anopanel bevindt zich onder hetzelfde dak als Duropanel en Efté Coating. De aanwezige processen worden samengebracht, waar onze technische vaardigheden resulteren in een totaaloplossing in de high end wereld. 

Door deze samenwerking ontstaat er een meerwaarde die zorgt voor compleet productie die voldoet aan de gewenste kwaliteit, doorloop- en levertijd. In de samenwerking met Efté Coating vormt uw product zich tot het eindproduct inclusief finishing. Door de aangebrachte coating wordt uw product beschermd en wordt de gewenste kwaliteit gewaarborgd. Daarbij is er de mogelijkheid bij Duropanel om uw producten de uitstraling te geven die verdergaat dan uw wensen.

supply chain.

Doordat Anopanel alles onder één dak aanbiedt, draaien we mee in elke schakel van het productieproces. Van grafische- en mechanische bewerkingen en galvanische behandelingen tot en met het meedenken in de engineering, ontwerpfase en (co-)design van volledige functionele prototypen. Hieronder vallen zowel ook de services assemblage en opslag. Zo kan Anopanel als partner u op elk niveau van dienst zijn van component tot compleet product.

Hoogwaardige technologie
Operational Excellence
High End oplossing
Kortere doorloop- en levertijden
Grote speler in de Supply Chain

synergie van anopanel.

We maken dit allemaal mogelijk doordat we al onze processen letterlijk onder één dak aanbieden. We realiseren een synergie die bestaat uit metaal-, grafische-, mechanische bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Door voortdurend mee te denken in uw projecten, creëren we elke dag nieuwe kansen. Met alles onder één dak realiseren we dus deze kansen door de synergie van al onze processen.

 

Bewerkingen - Anopanel

Visueel - Duropanel

Coating - Kamp Coating Groep

Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION