Metaalbewerkingen bij Anopanel

1. Slijpen
2. Pons en laser combinatie
3. Lasersnijden
4. Frezen
5. Kanten
6. Inpersen
7. Stiftlassen
8. Puntlassen
1. Slijpen

De mechanische voorbehandeling slijpen sluit aan op de andere metaalbewerkingen van Anopanel waardoor het optimale resultaat van uw product gerealiseerd kan worden. We zorgen voor het afronden van kanten, aanbrengen van een slijpstructuur en afwerken van uw product.

2. Pons en laser combinatie

Door middel van de volledig aangestuurde CNC ponsnibbel- en lasermachine zorgen we er bij Anopanel voor dat uw producten bewerkt worden naar de gewenste vormen en afmetingen. Mogelijk op verschillende materialen en diktes.

Geschikt voor de productie van behuizingen met doordrukkingen, vervorming en verhoging voor pcp/elektronica compontenten  toepassingen.

3. Lasersnijden

Bij Anopanel hanteren we verschillende technieken voor het lasersnijden van plaatmateriaal aan een variatie aan producten. We kiezen de juiste techniek op basis van uw wensen, het materiaal en de dikte. Op deze manier zorgen we voor uiterste nauwkeurigheid en waarborgen we de gewenste kwaliteit.

Met de CNC geautomatiseerde lasersnijdmachine verbruiken we minder stroom en dragen we bij aan onze carbon footprint. De flexibele inzet van onze machine zorgt voor nauwkeurigheid en precisie van uw product.

4. Frezen

We behandelen bij Anopanel verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof en RVS. Zeer snel en precies worden panelen door onze gekwalificeerde machine bewerkt en afgewerkt. We dragen bij aan het visuele aspect van uw product.

5. Kanten

Als aanvulling op de metaalbewerkingen van uw plaatmateriaal heeft Anopanel de mogelijkheid uw producten te kanten. Uw gewenste constructie wordt gevormd in de juiste hoeken en zijden. Geschikt voor kleine, maar vooral grote formaten. Door de combinatie van kennis en machines realiseren we uw complexe eindproduct.

Waar uw engineering, ons machinepark en vakmanschap samenkomen tot het gewenste product.

6. Inpersen

Op een volautomatische, snelle en nauwkeurige manier hebben we bij Anopanel de mogelijkheid om verschillende voorwerpen te bevestigen aan het eindproduct. Deze handelingen zijn onderdeel van de laatste stap in het proces naar uw eindproduct.

Door middel van een automatische aanvoer realiseren we een sneller proces en brengen we de bevestigingsdelen aan op uw product.

7. Stiftlassen

In een van de laatste stappen van het productieproces brengen we met de CNC geautomatiseerde stiftlasmachine twee koppen verrichtingen aan. Deze betrouwbare en hoogwaardige oplossing verbindt verschillende voorwerpen met het eindproduct van alle materialen.

8. Puntlassen

Toegepast op plaatwerk bieden we oplossingen voor alle maten lasmoeren met een puntlasmachine inhouse. Op allerlei materialen zorgen we met onze machinepark en kennis voor de gewenste kwaliteit.

metaalbewerkingen bij anopanel.

Het maakt Anopanel bijzonder in zijn soort om vrijwel alle metaalbewerkingen onder één dak aan te bieden. Uw product beweegt zich daardoor gestroomlijnd door de onze gedigitaliseerde en CNC aangestuurde machinepark en worden de metaalbewerkingen naar uw wensen achter elkaar aangebracht tot het eindproduct.

De mechanische behandelingen bij Anopanel bestaan onder andere uit, Lasersnijden, Kanten, Frezen, Ponsnibbelen en Lassen. Ontdek de combinatie met onze grafische bewerkingen en galvanische behandelingen.

Vraag een offerte aan
2021 Tayfun Geen Achtergrond

Alles onder één dak bij Anopanel.

Ontdek synergie

De voordelen van metaalbewerkingen
bij Anopanel

Engineering en ruime keuze aan oplossingen
Korte doorlooptijden door registratie producten
Van proto tot seriematige productie
Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION