Grafische bewerkingen

1. Zeefdrukken
2. Lasermarkeren
3. Lasergraveren
4. Digitaal printen
1. Zeefdrukken

De volledig toegeruste zeefdrukkerij van Anopanel levert producten die voldoen aan zeer hoge nauwkeurigheidseisen. Er kunnen vele soorten materialen worden bedrukt, waaronder aluminium, RVS, gelakte onderdelen, alsmede polyester- en/of polycarbonaatfolies. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modern ingerichte studio, die een industriële printoplossing creëert voor metaalproducten. Ook profielen en 3D producten.

Een specialiteit is het, door middel van indrukken in de anodiseerlaag van een aluminium product, waardoor de afbeelding kras- en chemicaliënbestendig is.

2. Lasermarkeren

Direct markeren op een component, label of typeplaat biedt ongekende mogelijkheden. Lasermarkeren is een techniek waarbij geen contact en druk plaatsvindt op het materiaal. Het enige contact met het object vindt plaats met de laserstraal, waardoor een constante hoge kwaliteit gegarandeerd wordt tegen lage kosten. Lasermarkeren heeft voordelen ten opzichte van andere identificatietechnieken. Het is onuitwisbaar en goed leesbaar en kan niet worden nagemaakt. Bovendien is het een snelle techniek en biedt het mogelijkheden om unieke nummeringen en barcodes aan te brengen. 

Door onze hoge flexibiliteit en digitaal aangestuurde machinepark zorgen we voor een economisch duurzame oplossing op maat. Zonder gereedschap en mal kosten.

3. Lasergraveren

Dit gebeurt in één bewerking. Uw tekening wordt ingelezen en de laser heeft de mogelijkheid om kleeflagen uit te snijden. De laser is zeer flexibel en kan met uiterste precisie verschillende soorten markeringen maken, van een minuscuul klein tekstje tot een wat groter logo. Dat kan in verschillende soorten materialen, o.a. metalen, kunststoffen, keramiek, hout en glas.

4. Digitaal printen

Niet alleen door middel van zeefdruk kan Anopanel teksten en afbeeldingen op verschillende ondergronden drukken. Ook digitaal printen biedt deze mogelijkheid. Met een grootformaat vlakbedprinter kan Anopanel full colour printen op verschillende materialen, zoals dibond, trespa, (geschuimd) pvc, acrylaat, glas en aluminium. Naast een vlakbedprinter staat Anopanel ook diverse rollenprinters ter beschikking.

Ook worden full-colour structuren, afbeeldingen en patronen aangebracht op verschillende soorten materiaal met onze unieke sublimatietechniek.

Grafische bewerkingen bij anopanel.

Ook qua tekst en beeld staan u verschillende oppervlaktebewerkingen ter beschikking. Door middel van diverse druk-, pers- en graveertechnieken kan een gewenste opdruk op een materiaal naar keuze worden gemaakt. U kunt kiezen uit vele lettertypen en kleuren en bepaalde technieken maken het zelfs mogelijk om een mooie full colour afbeelding te drukken.

Vraag om meer informatie
2021 Tayfun Geen Achtergrond

We vertellen u graag meer!


Of neem direct contact op
+31 (0)40 - 238 08 00

De voordelen van
grafische bewerkingen bij Anopanel

Aaneensluitende processen
Alles onder één dak
Een compleet product
Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION