De groep

Kamp Coating Groep biedt haar klanten een duurzame totaaloplossing aan met de toegevoegde waarde van alles onder één dak. Met meerdere coatvestigingen en maakbedrijven verdeeld over heel Nederland, benutten we kansen die onze marktpositie sterk maakt. Hierdoor kunnen we onze klanten de totaaloplossing bieden die wordt gewenst met korte doorloop- en levertijden. Zo proberen wij aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Door middel van het bieden van een meerwaarde aan onze (eind)klant streven we ernaar om langdurige samenwerkingen op te bouwen en de preferred supplier te zijn. Met onze metaal- en grafische bewerkingen onder hetzelfde dak als onze oppervlaktetechnieken wordt de totaaloplossing voor onze klant compleet.

Voortdurend wordt een optimale inzet van vakmanschap en productiemiddelen nagestreefd, waarbij flexibiliteit een kernbegrip is. 

alles onder één dak.

We bieden een unieke combinatie van hoogwaardige technologie en praktische oplossingen aan. Door alle kennis en mogelijkheden die Kamp Coating Groep u biedt, wordt slimmer, sneller en efficiënter gewerkt. Als grote speler in de supply chain waarborgen we onze kortere doorloop- en levertijden, de maakbaarheid en  lagere kosten.

Met als resultaat? Een totaaloplossing die voldoet aan de gewenste kwaliteit, design en levensduur.

Alles onder één dak > Totaaloplossing
Coating met meerwaarde
Kwaliteitspartner van formaat
Expert in de High End markt
Uw product van A-Z

Onze vestigingen

Kamp Coating Groep bestaat uit vier coatvestigingen en twee maakbedrijven verdeeld door heel Nederland. Door de strategische locaties zorgen we ervoor dat we onze klanten kunnen voorzien in hun vraag. Met coatoplossingen en productie mogelijkheden op hoog niveau maakt Kamp Coating Groep uw product van A-Z op basis de wensen van de klant.

Op onze coatvestigingen voorzien we uw producten niet alleen van de gewenste uitstraling, maar zorgen we er ook voor dat uw producten optimaal beschermd worden. Met jarenlange ervaring en kennis in het coaten naar werksnormen, zorgen we voor de gewenste kwaliteit.

Daarnaast bieden we u een totaaloplossing aan, doordat onze maakbedrijven zich onder dit zelfde dak bevinden. Bij Anopanel wordt uw High End product geproduceerd naar de hoogste kwaliteitsnormen. En daarbij kunnen we uw producten voorzien van de High Tech sublimatietechniek bij Duropanel. 

Met al deze processen voldoen we aan de hoge eisen van onze klanten.

Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION