efté coating

Doordat Efté Coating zich onder hetzelfde dak als Anopanel en Duropanel bevindt hebben we in Eindhoven de mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden met een korte doorlooptijd. In combinatie met poedercoaten of natlakken kunnen de voorbehandelingen VIANT, chromateren en anodiseren worden ingezet.

We stellen ons graag aan je voor!

In onze grootse nieuwe fabriek in Eindhoven op Park Forum beschikken we over twee zeer grote poedercoatlijnen, met inline straalmachine of VIANT. Daarnaast beschikken we over twee groet natlakcabines. De grootste coatlijn is voorzien van een Gema Dynamic Contour herkenning poedercoatinstallatie met lasersensoren waardoor de geometrie van de producten gevolgd wordt voor een optimaal en hoge kwaliteit.

De innovatieve voorbehandeling VIANT bevindt zich in de grote badenreeks in Eindhoven. Dit biedt mogelijkheden voor optimaal corrosiebestendig resultaat voor zeer grote holle constructies, maar ook voor kleinere onderdelen. Daarnaast is onze nieuwe fabriek zeer efficiënt inline ingericht zonder overhangen. Op deze manier wordt duurzaam en efficiënt geproduceerd op het hoogste kwaliteitsniveau.

 

Offerte aanvraag voor efté Coating?
Offerte aanvraag
Harry Neijts Geenachtergrond (1)

Ons team

Efté Coating

Harry Neijts
Commercieel manager
Efté Coating
+31 (0)40 - 238 08 80

John Kamp

John Kamp

Algemeen directeur Kamp Coating Groep

Maarten Waaijenberg

Maarten Waaijenberg

Directeur Kamp Coating Groep

Harold Verschuren

Harold Verschuren

Productiemanager

Ger Lathouwers

Ger Lathouwers

Productieplanning

Monique van Wanrooij

Monique van Wanrooij

Inkoop & planning

Wilco Berens

Wilco Berens

Werkvoorbereider

Stefan Behlen

Stefan Behlen

Account Manager Duitsland

Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION