poedercoaten en natlakken bij anopanel.

Met een inline primer- en topcoatpoeder spuitcabine in Eindhoven, een van de grootste lijnen in Apeldoorn en onlangs twee nieuw geïnstalleerde machines in Vianen en Emmen blijven we ontwikkelen op dit gebied. Dit resulteert in een kwalitatieve en efficiënte doorlooptijd die we kunnen waarborgen bij onze klanten.

Met de beschikking over twee natlakcabines en een bijbehorende moffeloven behandelen we specifieke wensen van klanten om meerdere materiaalsoorten te kunnen behandelen waaronder ook MDF en kunststof onderdelen.

De kleurmogelijkheden in het natlakproces zijn zeer uitgebreid en door de samenwerking met onze andere vestigingen zijn nagenoeg alle procescombinaties mogelijk. Naast het brede scala aan kleurmogelijkheden behoren multicolour systemen ook tot de mogelijkheden.

Bij Anopanel, onderdeel van Kamp Coating Groep, hebben we letterlijk alles onder één dak. Met veelvoorkomende voorbehandelingen in huis en een sterke positie met de andere vestigingen hebben we een grote capaciteit. Hierdoor kunnen we uw vraag van grotere series snel en kwalitatief behandelen.

Bezoek kampcoating.nl
2021 Tayfun Geen Achtergrond

De totaal oplossing bij anopanel, Onderdeel van Kamp Coating Groep.

Ontdek onze synergie

De voordelen van
poedercoaten en natlakken bij Anopanel

Dieptereiniging materiaal
Verbeterende lakhechting
Inline beitsbad
Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION