Missie

Anopanel wil met haar technische vaardigheden een proactieve partner voor haar klanten zijn door te zoeken naar een nauwe aansluiting bij de wensen van de klanten en op basis daarvan een adviserende en uitvoerende rol te vervullen met haar processen. Kwaliteit, technische perfectie van producten en bewerkingen, het binnen de gevraagde levertijd leveren en het meedenken met de klanten staan voorop.

Visie

Door middel van het bieden van een totaaloplossing aan onze klanten streven we ernaar om partnerships op te bouwen en een sterke positie te zijn in de supply chain in de High End wereld. 

Alles onder één dak.

We bieden onze klanten een totaaloplossing aan, met de aansluitende processen die als synergie tot uw eindproduct verenigd worden. Bij Anopanel bieden we totaaloplossingen in Eindhoven aan, gerealiseerd met korte doorlooptijden als totaalleverancier. Door onze unieke processen letterlijk onder één dak aan te bieden kunnen we onze krachten bundelen en staan we sterk. We realiseren een synergie die bestaat uit metaal-, grafische-, mechanische bewerkingen en oppervlaktebehandelingen.

Metaalbewerkingen op hoog niveau
Van dienst op elk niveau in de productketen
Onder één dak met optie tot oppervlaktebehandeling
Sterke positie in de High End wereld
Topkwaliteit naar markteisen

Engineering op niveau

Anopanel levert alle en producten in kunststof, aluminium of metalen panelen en behuizingen, zowel in kleine en middelgrote series als voor prototypes en nulseries. Dat omvat het meedenken/ontwerpen over volledig functionele prototypen tot en met assemblage en oppervlaktebehandelingen. Voortdurend wordt een optimale inzet van vakmanschap en productiemiddelen nagestreefd waardoor de toegankelijkere maakbaarheid invloed heeft op de kostprijs, kwaliteit en doorlooptijd. Op deze wijze proberen wij aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION