Oplossingen panelen en fronten

1. Draagpanelen
2. Foliepanelen
3. Frontpanelen
4. Bedieningspanelen
5. Blindschema's
1. Draagpanelen

Draagplaten zijn mechanische panelen, meestal van aluminium. De draagplaten kunnen voorzien worden van studs, draadeinden of inserts, gefreesde kamers en eventueel een facetrand, afdichtingsrubber en EMC-shielding

2. Foliepanelen

Draagplaten worden voorzien van een bedrukte folielaag wanneer de eis naar gebruiksvriendelijke foliepanelen wordt gesteld. De bedieningspanelen worden dan voorzien van een gatenpatronen voor displays, schakelaars, handgrepen, meetinstrumenten en van embossing.

Foliepanelen zijn toepasbaar in vele branches en in verschillende vormen. Vaak gaat de voorkeur uit naar foliepanelen omdat ze onderhoudsvriendelijk en goed af te werken zijn. Foliepanelen worden in alle vormen en afmetingen geleverd, ook alleen folielagen zijn mogelijk.

3. Frontpanelen

Elektronica vereist een frontpaneel dat een optimale bescherming biedt en functioneel is in het gebruik. De omstandigheden waaronder frontpanelen worden toegepast, lopen sterk uiteen. In office omgevingen worden andere eisen gesteld aan panelen dan in een industriële omgeving. Voor alle branches past Anopanel de producten aan op de toepassing en kwaliteitseisen.

Materialen kunnen zijn; aluminium, maar ook kunsstof. 

4. Bedieningspanelen

Bedieningspanelen vormen een essentieel onderdeel van ieder instrument, machine of technische installatie. Het is de interface tussen de machine en de bediener. Bedieningspanelen zijn professionele behuizingen, voorzien van folielagen, frontpanelen, een kabelboom en pcb. Vanaf de kleinste serie zijn deze producten beschikbaar.

5. Blindschema's

Bij Anopanel hebben we een ruime keuze aan blindplaten van ''-maten 3HE1 t/m 126 en 6HE1 t/m 84. Uw product wordt hiermee passen geassembleerd en afgesloten voor stof etc.

frontpanelen en behuizingen bij anopanel.

Op het gebied van panelen is het assortiment van Anopanel groot en zijn de mogelijkheden divers. Verschillende panelen kunnen zijn; front-, side-, backpanelen, top- en underplates. Samen vormen we aan de hand van uw wensen een complete behuizing, met geassembleerde kabelboom en elektronica/pcb.

Door de inzet van onze brede procesaanbod onder één dak, voldoen we aan uw exacte kwaliteitswensen op het gebied van design. De wens van een hoge visuele eis in vormgeving aan uw producten, voldoen uw producten aan toepassingen in de gevraagde high end wereld. We zijn actief in het gehele proces en verzorgen van ontwerp tot en met de assemblage.

Vraag een offerte aan
2021 Tayfun Geen Achtergrond

ontdek onze mogelijkheden.

Ga naar contact

Liever
bellen?
+31 (0)40 - 238 08 00

De voordelen van
front- en foliepanelen bij Anopanel

Toegevoegde waarde in uw proces
Complete totaaloplossing in behuizingen
Afgestemd op uw wensen
Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION