Identificatie en visualisatie

1. Naam-, type- en geperste platen
2. Stickers
3. Displays
1. Naam-, type- en geperste platen

Voor identificatie worden vele soorten naam-, en typeplaten toegepast. Anopanel kan iedere gewenste naam- of typeplaat in verschillende vormen, afmetingen en kleuren produceren, eventueel met logo of afbeelding. Dit kan op diverse materialen en met verschillende technieken, zoals zeefdrukken en full colour digitaal printen. Ook kunnen verschillende soorten geperste platen worden geleverd. Dat kunnen grote machine typeplaten zijn, maar bijvoorbeeld ook codeborden of huisnummerbordjes.

2. Stickers

Als toevoeging op de productie van frontpanelen bij Anopanel kunnen in combinatie met bedieningspanelen stickers worden aangebracht. In de vorm van een foliepaneel of water- ,olie- en zuurbestendige stickers is het een toevoeging op uw product. Anopanel snijdt zelf de teksten of logo’s uit een buitenkwaliteit vinyl.

3. Displays

Anopanel ontwerpt en produceert allerlei soorten (show)displays van verschillende materialen. De ontwerpafdeling staat tot uw beschikking voor het creëren van displays die uw producten en uw merk doen opvallen, met respect voor uw huisstijl en passend in uw promotie strategie.

Identificatieplaten en visualisatie bij anopanel.

Op identificatieplaten en visualisatie van frontpanelen is een verwijzing naar personen, voorwerpen, gebouwen of machines een mogelijkheid. Anopanel voert dit op verschillende manieren uit. Om zaken te identificeren of te visualiseren beschikt Anopanel over tal van diensten, producten, technieken en materialen.

Zie hierboven alle high end oplossingen voor u!

2021 Tayfun Geen Achtergrond

ontdek onze mogelijkheden.

Ga naar contact

Liever
bellen?
+31 (0)40 - 238 08 00

De voordelen van
identificatieplaten en visualisatie bij Anopanel

Duurzaam en milieuvriendelijke toepassingen
Full colour printtechniek
Onderhoudsvrij
Kiwa ISO 9001 Logo NL
Group 2516 (1)
Group 2515 (1)
Logo ION