Milieubewust in alle opzichten!

Het milieu is voor iedereen in onze samenleving van groot belang. Anopanel onderkent dit sinds jaar en dag en werkt volgens eigentijdse normen, zonder onnodig belastend te zijn voor het milieu.

Anodiseren en chromateren op zich biedt al veel voordelen. Anopanel bevestigd dat alle onderdelen sinds oktober 2008 aan de Reach-normen voldoen en zorgt ook dat er geen schadelijke stoffen vrij komen tijdens dit proces. Het zorgt voor een duurzame bescherming van uw producten en beperkt het onderhoud tot een minimum. Voor dit proces is doorgaans meer energie noodzakelijk.

Ook door duurzaam te investeren in warmte-terugwinsystemen wordt hier het milieu gespaard. Anodiseren en chromateren blijven zonder enige twijfel dé techniek voor de toekomst. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op en vragen het nodige innovatieve vermogen. Anopanel ziet hierin een uitdaging en zal op een maatschappelijk verantwoorde manier haar klanten blijven bedienen met vooruitstrevende, milieuvriendelijke en duurzame technieken.