Anopanel is actief als full service leverancier in industriële en professionele markten. Sinds 2008 zijn wij onderdeel van Kamp Coating Groep.

Anopanel levert kunststof, aluminium of metalen panelen en behuizingen, zowel in kleine en middelgrote series als voor prototypes en nulseries. Dat omvat het meedenken over volledig functionele prototypen tot en met assemblage en oppervlaktebehandelingen.

Voortdurend wordt een optimale inzet van vakmanschap en productiemiddelen nagestreefd, waarbij flexibiliteit een kernbegrip is. Op deze wijze proberen wij aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers te voldoen.
 

Alle behandelingen onder één dak

De synergie van Anopanel start bij de technische vaardigheden en mondt uit in het aanbieden van oplossingen die nauw aansluiten op de processen van de klant. Anopanel kan meedraaien in elke schakel. Van grafische- en mechanische bewerkingen en oppervlaktebehandelingen tot en met het sparren en (co-)design van volledige functionele prototypen. Zo kan Anopanel u op elk niveau van dienst zijn van component tot compleet product.

Markten

Gedurende vele jaren heeft Anopanel gedegen kennis opgebouwd in onder andere de elektronica-, maritieme, telecommunicatie-, transport en medische branche. In deze sectoren voelt Anopanel zich als een vis in het water en begrijpt als geen ander aan welke eisen producten moeten voldoen. Projecten en producten moeten kwalitatief hoogstaand zijn en verlangen flexibiliteit en korte doorlooptijden. Zowel de klant als Anopanel streeft naar perfectie.

Voordelen

Anopanel biedt een unieke combinatie van hoogwaardige technologie en praktische oplossingen. Door alle kennis en mogelijkheden die Anopanel u biedt, kan slimmer, sneller en efficiënter worden gewerkt. U hoeft niet meer met meerdere toeleveranciers te werken, waardoor kortere levertijden en lagere kosten gerealiseerd kunnen worden.